Turvallisuus

Millaisia varusteita minun tulisi käyttää ajaessani


Käytä aina suojavarusteita, erityisesti kypärää ja ajolaseja! Kuljettajan turvallisuus on meille erittäin tärkeää.

Käytä ja pukeudu aina:

Korkeatasoiseen hyväksyttyyn kypärään, joka on tyyppihyväksytty ja ehjä, käytä myös kypärän kasvonsuojainta tai suojalaseja.
Ajovaatetusta, joka peittää nilkat ja jalat.
Ranne-, polvi- ja kyynärpääsuojat sekä rintapanssari ovat suositeltavia.
Tukevat saappaat tai ajokengät.
Käsineet, jotka on valmistettu repeämättömistä materiaaleista (nahka tai Kevlar), motocross hanskat.
Moottoripyörätakki repeämättömistä materiaaleista (nahka tai Kevlar)
Vaatteet, jotka ovat värikkäitä, jotta muut ajajat, jalankulkijat ja liikenne näkevät sinut
Nahkaiset tuotteet estävät hiertymävahinkoja kaatumisen yhteydessä.

Asianmukaisten turvalaitteiden käyttämättä jättäminen lisää huomattavasti kuoleman tai vakavan vamman todennäköisyyttä onnettomuustapauksissa.

Älä koskaan käytä löysiä vaatteita, koska ne voivat tarttua pyöriin, ketjuihin, hallintavipuihin tai jalkatukiin. Älä käytä nauhoilla varustettuja kenkiä, koska ne voivat takertua moottoripyörän ketjuun tai pyöriin ja aiheuttaa vakavia vammoja. Suosittelemme käyttämään myös valaisimia edessä ja takana, joka lisää kuljettajan näkyvyyttä.

Aja vain alueilla jotka ovat turvallisia ja laillisia. Kiinnitä huomiota pinnan muotoihin ja alustan rakenteeseen. Erilaisilla pinnoilla ja aluistoilla pyörän renkaiden pito vaihtelee huomattavasti.

Voinko kuljettaa ystävääni kyydissä?

Et. Kubergin moottoripyörät on suunniteltu kuljettamaan vain yhtä ajajaa eikä matkustajia. Matkustajan kuljettaminen ylikuormittaa moottoripyörää ja hankaloittaa pyörän käsittelyä. Älä aja matkustajien kanssa.

Missä voin ajaa Kubergin moottoripyörääni?

Noudata kaikkia paikallisia lakeja. Kuberg-moottoripyörät on tarkoitettu VAIN OFF-Road- ja maastokäyttöön. Tämän moottoripyörän ostaja, omistaja ja / tai ajajat ovat suoraan vastuussa kaikkien tämän moottoripyörän ajamista ja käyttöä koskevien lakien, alueiden ja maiden lakien tuntemisesta ja noudattamisesta. Tieliikenteeseen rekisteröitävä malli Freerider Street, on rekisteröitävissä mopoksi.

Vaikuttaako säätila Kuberg-moottoripyöräni ajo-ominaisuuksiin?

Huomaa, että pysähdysmatka märissä olosuhteissa voi kaksinkertaistua tai kolminkertaistua kuiviin olosuhteisiin verrattuna. Aja hitaammin ja ennakoi pysähdyksiäsi jarruttamalla aiemmin. Muista myös, että kylmä sää saattaa vaikuttaa negatiivisesti akkuihin, alentaen maksimitehoa ja latausta. Tämä on normaalia sähkömoottoripyörille eikä vaadi huoltoa tai huoltoa.