Tietoa meistä

Kuberg on tsekkiläinen sähköpyörien valmistaja. Kaikki moottorit, pyörien rungot ja muoviosat valmistetaan Kubergin toimesta. Kuberg valmistaa pyörät omalla tuotantolaitoksellaan Mankovicessa, Ostravan lähistöllä. Kuberg pyörät ovat erittäin laadukkaita  ja helppohuoltoisia pyöriä, joilla lajin harrastamisen aloitus on helppoa.

Kuberg pyörät ovat nyt ensimmäistä kertaa tilattavissa Suomen markkinoilla koko laajan valikoimansa osalta.

JMMK SPORT Oy on virallinen Kuberg pyörien maahantuoja Suomessa. Toimimme tällä hetkellä Espoon eMotorGaragen varastoltamme käsin, joka toistaiseksi on avoinna sopimuksen mukaan. Varaathan ajan etukäteen sähköpostilla tai puhelimitse.

Kasvatamme aktiivisesti jälleenmyyntiverkostoamme, joten jälleenmyyntipisteitä tulee jatkossa löytymään kattavammin Suomesta.

Nettitilauksia voimme toimittaa varastosta 18.11.2019 lähtien. Tilaukset voi tehdä online tilauksina verkkosivujen kautta www.kubergfinland.com tai sähköpostitse info@kubergfinland.com.

Mikäli jokin tuote on loppu varastoltamme ja haluat sellaisen tilata, olethan yhteydessä meidän asiakaspalveluun sähköpostilla info@kubergfinland.com.

Huoltopisteemme ja varastomme eMotorGarage palvelee Koskelossa Espoossa sopimuksen mukaan. Koe-ajoajan voit varata sähköpostitse tai puhelimitse. Toimipisteemme palvelee myös nettitilausten noutopisteenä. Sovithan etukäteen noutoajan.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hei, olen Juha-Matti ja palvelen sinua aina tilauksesi käsittelystä pyörän luovutukseen ja ensimmäiseen kokeiluun uudella pyörälläsi. Mikäli sinulle tulee kysymyksiä tai jokin askarruttaa mieltäsi tuotteidemme osalta, olethan yhteydessä minuun. Vastaan parhaani mukaan kaikkiin kysymyksiisi.

Terveisin,
Juha-Matti
0405296864
juha-matti@kubergfinland.com